Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Radiolinja üheksa kuu käive ulatus 700 miljoni kroonini

  Radiolinja Eesti kontserni käive moodustas kolmandas kvartalis 255 miljonit krooni, kasvades 10% võrreldes möödunud aasta sama perioodi tulemustega.

  Kontserni üheksa kuu käive ulatus 700 miljoni kroonini kasvades sarnaselt 10% möödunud aasta sama perioodi tulemustega võrreldes. Ettevõtte üheksa kuu tegevuskasum (EBIT) moodustas 87 miljonit krooni, teatas ettevõte.
  'Kolmandas kvartalis toimus aktiivne liitumine peamiselt ärikliendisektoris', kommenteeris majandustulemusi Radiolinja juhatuse esimees Sami Seppänen. 'Üheks tõukeks siinjuures oli kindlasti Eestimaa Talupidajate Keskliiduga sõlmitud leping, mille raames saavad Keskliidu liikmed mobiilkulutustelt säästa kuni 50% ning pikemas perspektiivis kogu sektoris 75 miljonit krooni. See on märkimisväärne summa, mis äratas tähelepanu paljudes äriklientides erinevatest tegevusvaldkondadest. Meie tegevuse põhimõte -hästi toimiv ja kvaliteetne mobiilsideteenus soodsate hindadega - on jõudnud sihtgrupi teadvusesse', lisas Seppänen.
  Sideamet väljastas 16.juulil AS Radiolinja Eestile esimesena mobiilside kolmanda põlvkonna UMTS tegevusloa, mille eest ettevõte oli tasunud ettenähtud 70,7 miljonit krooni.
  Radiolinja Eesti on käibe suuruselt teine mobiilsideoperaator Eestis, ettevõttel oli 2003 aasta 30.septembri seisuga 163160 lepingulist klienti. Mobiiloperaatori GSM-võrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Radiolinja Eesti kuulub Elisa Oyj kontserni koosseisu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.