ÄP fototoimetus • 16. november 2003 kell 22:00

Kofkin eitab Savisaartele raha andmist

Ka peab ta seda oma renomee ja äri kahjustamiseks, kirjutas laupäevane Postimees.

?Ma andsin täna oma advokaadile korralduse teatada, et see kõik on absoluutne vale, ja nüüd esimest korda ma annan Äripäeva kohtusse,? lausus Kofkin ajalehele. ?Ma ei tahaks üldse sel teemal praegu mõtteid arendada. Ma ei tahaks inimest häirida, ta on haige, pärast infarkti. Olen üle 60 aasta vana ja mind ei ole kunagi sedaviisi laimatud ega niimoodi minuga käitutud. See on õige juhus minna kohtusse ja asi ära klaarida.?

Kofkin lisas, et ta on väga pahane, et on kirjutatud tema mingisugusest kinnisvaraimpeeriumist: ?Need on isiklikud andmed, mis on, esiteks, üles puhutud ja, teiseks, häirivad praegu minu ja minu perekonna turvalisust. Sellise imidžiga pean nüüd hakkama Tallinnas ihukaitsjaid võtma.?

Äripäev toetus oma reedeses artiklis kahele Savisaarega seotud allikale. Kofkin ei soostunud Äripäevale intervjuud andma.

Autor: ÄP

Hetkel kuum