ÄP fototoimetus • 8. detsember 2003 kell 22:00

Euroopa logistikateo tegi Mercedes-Benz

Euroopa Logistikaassotsiatsioon (ELA) pärjas Mercedes-Benzi Euroopa logistikaauhinnaga firma uue tootmisprotsessi väljatöötamise eest.

Mercedes-Benz Hispaania logistiline parendustöö kannab nime ?Uus logistiline kontseptsioon Mercedes-Benz Vito tootmiseks?. Nelja aasta jooksul uuris grupp Mercedese spetsialiste, kuidas optimeerida Mercedese kaubabussi Vito uue mudeli tootmist. Komisjon leidis võimaluse vähendada tootmiskulusid 25% võrra. Uue süsteemi abil saavad firma varustajad tootmisliinide materjalivajadustest teada reaalajas. Sellepärast ei seisku tootmine ega muutu tootmisjärjekord, mis muudab tootmise varasemast kasumlikumaks.

Euroopa logistikaauhinda annab ELA välja iga-aastasel konkursil. ELA ühendab 36 rahvuslikku logistikaorganisatsiooni 25 riigis.

Autor: ÄP

Hetkel kuum