Pressisõbralikuma automüüja tiitli pälvis BMW müüja

Tõnu Tramm 23. jaanuar 2004, 16:37

Eesti juhtivate meediaväljaannete autoajakirjanikud valisid lõppenud aasta pressisõbralikumaks autofirmaks AS United Motorsi.

Täna õhtul annavad seitsme juhtiva meediaväljaande autoajakirjanikud üle järjekordse pressisõbralikuma autofirma preemia, mis sedapuhku läks BMW müügiga tegelevale AS United Motorsile.

Äripäeva eestvedamisel välja antav preemia leidis omaniku juba neljandat aastat järjest, varem on pressisõbralikumaks autofirmaks kuulutatud AS Info-Auto, AS Japauto ja AS Nissan Balti. United Motorsi puhul sai otsustavaks ettevõtte müügidirektori Toomas Pärna oskus jagada oma põhitöö kõrvalt mistahes ajahetkel meediale operatiivset ja asjakohast teavet kõikidest BMW-d puudutavatest uudistest.

Pressisõbralikuma autofirma preemia zhüriisse kuuluvad Eesti Päevalehe, Postimehe, Äripäeva, SL Õhtulehe, Eesti Ekspressi, Tehnikamaailma ja Autolehe autoajakirjanikud. Tänavusele preemiale kandideeris ühtekokku 11 autoettevõtet, teiste seas ka üks Soome firma, Mazdade importöör Balti riikides, Inchcape Motors Finland OY.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing