EPL: Leedukad tulevad odavate ravimitega Eesti turule

28. jaanuar 2004, 08:37

Leedu juhtiv apteegikett Eurofarmacijos Vaistines plaanib käesoleval aastal laiendada oma tegevust Eesti turule.

Apteegid soovitakse avada kõigi 15 T-Marketi juures, mida kavatseb omakorda avada Leedu suurim jaemüügikett VP Market, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Tuleme turule agressiivse strateegiaga, mis tähendab, et kõige madalamate hindadega,? ütles Eurofarmacijos Vaistines nõukogu esimees Renatas Vaitkevicius.

Kuigi ametlikult ei ole veel apteekide arv kinnitatud, on meie plaan avada iga T-Marketi juures oma apteek, lisas ta.

Vaitkeviciuse sõnul tuleb Eestisse 15 marketit, kuid nende täpsed asukohad ei ole veel kindlaks määratud. Kõik uued apteegid varustatakse tema sõnul lubatud (registreeritud) ravimite täissortimendiga.

?VP Market tahab sel aastal avada Eestis 15 marketit. See aga ei tähenda, et samapalju avatakse ka uusi apteeke,? ütles Lätis asuva VP Marketi pressiesindaja Romaldas Dumzius ja lisas, et apteegid avatakse ainult nendes marketites, kus on küllalt ruumi.

?Tegemist on küllalt agressiivse turundusstrateegiaga ketiga, mis omab küll ainult ca 17% Leedu turust, kuid kasvab kiiresti. Orienteeritud on puhtalt kasumile ja üsna tavalised on apteegi korraldatavad turustuskampaaniad, mis on meil veel vähe levinud,? rääkis Rahvusvaheliste Ravimitootjate Liidu Eesti juhatuse esimees Rauno Pukonen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing