Eesti korvpallitähed versus võõrleegionärid

Christel Karits 20. veebruar 2004, 00:00

Tähtede mängu avaisikud selgusid kolmapäeva hilisõhtul lõppenud internetihääletuse põhjal. Oma hääle mängijate valikul andis rohkem kui 700 korvpallisõpra.

Kodumängijatest tulevad esimesena platsile Vallo Allingu (TÜ/Rock), Kristjan Kangur (Tallinna Kalev), Leho Kraav (TTÜ/A. Le Coq), Gregor Arbet (Tallinna Kalev) ja Rauno Pehka (TTÜ/A. Le Coq). Nende vastas on leegionärid Aba Koita (Ehitstööriist/Audentes), Larry Daniels (TTÜ/A. Le Coq), Greg MC Quay (Ehitustööriist/Audentes), Troy Coleman (TTÜ/A. Le Coq) ja Eric Bell (Tallinna Kalev).

?Kõige napimalt jäid eestlaste võistkonnast välja Heiko Rannula (kaotus 4 häält), Kristo Saage (12) ja Tarmo Kikerpill (15). Võõrleegionäridest jäi õnne vajaka Augenijus Vaskysel (4 hääle jagu) ja Allen Watsonil (21). Kõigil neil nimetatutel on võimalus siiski pääseda koosseisu, kui seda peab vajalikuks peatreener, kelleks on eestlaste võistkonnal Heino Enden ja võõrleegionäridel Maarten van Gent,? on kirjas korraldajate koduleheküljel www.basket.ee.

Naiste tähtede mängu koosseis saab selgeks treenerite Kersti Sireli ja Jaanus Levkoi valikul. Naistähtedele astub vastu kohtunike võistkond.

?Naiste mäng algab kell 16.15 ja seal osalevad kahe liiga juhtiva naiskonna treenerite poolt koostatud võistkonnad,? tutvustas Peugeot? korvpalli meistriliiga tegevjuht Karel D. Loide. ?Treenerid valivad kõikide mängijate hulgast mängijaid kordamööda, kusjuures valimist alustab liiga II kohal oleva naiskonna treener.?

Mängupauside ajal on pealtpaneku- ja kolmepunktiviskevõistlused meestele. Pealtpanekul osalevad meistriliiga klubide esindajad kõigepealt eelvoorudes, mille parimad pääsevad finaali. Sama süsteemi järgi toimub parima kaugviskaja väljaselgitamine.

Publikule korraldatakse eraldi viskevõistlus, mille võitjat ootab terve korvpallivarustus firmalt Nike. Üritusest teeb ülevaate ETV.

Eelmisel aastal võitsid tasavägise mängu Eesti tähed. Mäng möödus küll suuremalt jaolt võõrleegionäride juhtimisel, kuid viimasel veerandajal suutsid Eesti tähed kaotusseisu tasa mängida ja võita kogu mängu 120 : 118. Kõige kasulikumaks mängijaks valiti Gregor Arbet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing