Meelis Virkebau asub tööle Baltex 2000 juhina

Inno Tähismaa 12. aprill 2004, 14:33

Tööandjate keskliidu juht ja Kreenholmi endine juht Meelis Virkebau asub tööle kangafirma AS Baltex 2000 juhina.

Tööandjate Keskliidu juhatuse liige Meelis Virkebau lahkub alates 12. aprillist Tööandjate Keskliidust ja asub uude ametisse Baltex 2000 ASi juhatuse esimehena, teatas tööandjate keskliidu esindaja.

Virkebau jätkab koostööd Tööandjate Keskliiduga volikogu nõunikuna. Samuti jääb ta tööandjate esindajaks Eesti Haigekassa nõukogus, Eesti Disainipoliitika töögrupis ja kõigis teistes komisjonides ja töögruppides, kuhu ta on määratud.

Meelis Virkebau on olnud Tööandjate Keskliidu juhatuse liige alates 1997. aastast ja on üks kauaaegsemaid juhatuse liikmeid. Novembris 2002 valis juhatus Virkebau Tööandjate Keskliidu juhatuse esimeheks ja eelmise aasta märtsist täitis ta ka keskliidu tegevdirektori kohustusi. 1995. aastast kuni eelmise aasta märtsini töötas Virkebau Krenholmi Valduse ASi juhatuse esimehena.

Tööandjate Keskliidu igapäevast juhtimist jätkab Tarmo Kriis, kes on Eesti Tööandjate Keskliidu juhatuse liige alates veebruarist 2004.

Tallinnas asuv, Tolaram Gruppi kuuluv Baltex 2000 on tekstiilitööstusettevõte, mis on asutatud 1899. aastal Balti Manufaktuuri nime all. Baltex on Eesti Tööandjate Keskliitu kuuluva Eesti Rõiva- ja Tekstiililiidu liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing