EPL: Narvas avatakse inkubaator

16. juuni 2004, 08:43

Täna avatakse Narva kutseõppekeskuse äriinkubaator, mille eesmärk on stimuleerida ettevõtlust Narvas.

Inkubaator, mille loomine läks maksma 6,5 miljonit krooni, hõlmab kuni 20 alustavat ettevõtet, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Eesmärk on alates teisest tegutsemisaastast välja lasta 3 tegusat ettevõtet aastas ning alates kolmandast tegevusaastast luua igal aastal juurde 25 töökohta,? ütles Narva kutseõppekeskuse direktor Ago Silde.

Narva inkubaatoris tehti korda ligi 525 m2 üldpinda. Tulevaste klientide käsutusse antakse Kalda 9 aadressil 16 ruumi suurustega 12-34 m2.

Lisaks tööruumidele on äriinkubaatoris veel võimalus kasutada minikööki, nõupidamisruumi ja kontorimööblit. Teenuste paketis on loomulikult ka arvuti, interneti, telefoni, printeri väljatrüki, sekretäri ja mentori teenused.

Tänase päeva seisuga tegutsevad Narva inkubaatoris juba kaks ettevõtet ja üks virtuaalettevõte. Viimane on tänu konsultatsioonile jõudnud ka stardiabi taotluseni. Eelinkubatsiooni etapis on täna kümme isikut, kelle soov on ka edaspidi tegutseda äriinkubaatori pinnal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing