Ülevaade tänastest ajalehtedest

18. august 2004, 08:51

Eesti Päevaleht:

Skandaaliga müüdud Tallinna diagnostikakeskusele uue ostupakkumise teinud firmadest üks on kaudsete tunnuste põhjal seotud abilinnapea Toomas Vitsutiga, kes on võitleb müüdud aktsiate tagasisaamise eest.

Sampo pangavahetuskuu kampaania esimesed kaks nädalat tõid pangale 3000 uut klienti, mida on poole rohkem kui tavaliselt kuu ajaga.

Eile avati Tallinna kesklinnas Kalevi sisehalli ja Ida-Tallinna keskhaigla vahel asuvas Tiigiveski pargis esimene spetsiaalne koerte jooksutamisplats.

Postimees:

Trulli jäätist või Päikese kalja ostes ei oska tarbija aimatagi, et tuntud kaubamärgi all toodetud ja osale eestlastele meeldima hakanud kaubad ei ole toodetud Eestis, vaid hoopis mõnes naaberriigi tehases.

Sotsiaalministri ettepanek, mille kohaselt jääks haigushüvitiste maksmine kahe nädala ulatuses tööandja kanda, suurendaks tööjõu maksukoormust ning sunniks ettevõtjaid vahetama inimesi masinate vastu.

Endiste ministrite hinnangul jäi majandusminister Meelis Atonen praamikonkurssidega hiljaks, mistõttu lepingu tõenäoline jätkamine Saaremaa Laevakompaniiga (SLK) ei tulnud kellelegi üllatusena.

Tallinna linnavalitsuse heakskiitu ootava Rottermanni kvartali detailplaneeringu järgi ehitataks vahetult Viru väljaku naabrusse Postimaja ja kobarkino taha ligi poole miljardi krooni eest 300 uut korterit.

SL Õhtuleht:

Eile hommikul sõitsid Tallinna linnapea Edgar Savisaar, abilinnapead ja avalike suhete juht Allan Alaküla laevaga Aegnale. Saarel peeti linnavalitsuse kinnine istung, milleks korraldati üle 4000 krooni maksev erireis. Usaldusväärne allikas kinnitas SL Õhtulehele, et Aegnal arutati muu hulgas ka reformierakondlasest abilinnapea Anders Tsahkna ametist vabastamist.

Eesti Rohelise Liikumise koordinaatori Allan Kokkota andmetel tekitab iga eestlane aastas umbes 340 kilo prügi. Tallinnas elavad suurema sissetulekuga inimesed rohkem, maaelanikud vähem.

Suure tõenäosusega avatakse Tartu ja Pihkva vaheline laevaliin kuu aja pärast. «Selles suhtes on nüüd kõik korras,» sõnab Pihkva oblasti välissuhete komitee aseesimees Vladimir Lopatin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing