Suurreklaamijad jäid endisteks

Margo Veskimägi 16. november 2004, 00:00

Kui trükimeedias on juba tavaks kujunenud, et esireklaamijate osas toimuvad iganädalaselt muutused, kuid üldjoontes on suurreklaamijad jäänud endisteks.

Jätkuvalt on aktiivselt reklaamimas easyJet ja Vertelson Mobiil (Zorro), mida sel nädalal ületab reklaamimahuga Eesti Ühispank. Telereklaami puhul on mitmed rahvusvahelised reklaamijad suurendanud oma reklaamimahte viimastel nädalatel (nt Danone, Ferrero) ning märkimist väärib ka mitme kohaliku reklaamija kasvanud aktiivsus teleekraanidel (nt Vertelson Mobiil, Leibur ja Elion). Ka teised mobiilvõrgud on üpris aktiivsed reklaamijad viimastel nädalatel. Mõlemad suuremad õlletootjad langesid telereklaami mahult eelmise nädala esikümnest välja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing