• Jaga lugu:

  Börsikommentaar: naftakompaniide aktsiad langesid koos nafta hinnaga

  Naftakompaniide aktsiad langesid koos nafta hinnaga.

  Nafta hind on 22 oktoobril tehtud 55,17 dollariliselt rekordtasemelt kukkunud 15 protsenti. Eile valjus detsembrikuus aeguva toornafta futuurlepingu hind 1,1 protsenti, 46,80 dollarile.
  USA suuruselt teise naftakompanii ChevronTexaco aktsia hind langes 2,9 protsenti, 52,97 dollarile. Maailma suurima börsil oleva naftakompanii Exxon Mobil aktsia hind langes 1,7 protsenti, 49,58 dollarile.
  USA keskpanga New Yorgi harupank avaldas Empire State uurimuse, mis annab aimu, kuidas läheb USA tööstusel novembris. Indeks tõusis oktoobri 17,4 punktilt 19,8 punktile, jäädes siiski alla analüütikute oodatud 20,6 punktile.
  Nasdaq tõusis 0,42 protsenti, 2094 punktile. Dow Jonesi tööstuskeskmine kerkis 0,11 protsenti, 10 550 punktile. S P 500 indeks langes 0,03 protsenti, 1184 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.