McDonald?si needus?

Kertu Ruus 30. november 2004, 00:00

McDonald?si eelmine tegevjuht James Cantalupo suri aprillis südameatakki. Eelmisel nädalal teatas tagasiastumisest senine juht Charles Bell, kellel on vähk. Kas McDonald?sit on tabanud samasugune needus nagu Marlborot, kelle reklaamimees Wayne McLaren suri 1992. aastal kopsuvähki? Muidugi mitte ? asi pole ju McDonalds?i toidus! Kuid oli mõistlik pärida uuelt juhilt, James Skinnerilt, enne ametisse nimetamist põhjalikult tema tervise järele, et ta saaks rahus jätkata eelkäijate strateegiaga muuta McDonalds?i toit tervislikumaks. Ilma irooniata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing