• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu taastusravikeskus ja mudaravila ühinevad

  Pärnus asuvate AS Taastusravikeskus Estonia ja AS Pärnu Mudaravila juhatused teatasid täna, et ettevõtted sõlmisid eile ühinemislepingu.

  Pärnu linnavalitsusele kuuluva taastusravikeskuse käive oli mullu 60,4 ja kasum 9,9 miljonit krooni. Mudaravila teenis eelmisel aastal 16,7 miljoni kroonise käibe juures 1,1 miljonit krooni kasumit. Mudaravila aktsionärid on SA Pärnu Haigla, Pärnu linnavalitsus, haigekassa ning AS Taastusravikeskus Sõprus.
  Oktoobris ütles Pärnu linnapea Väino Hallikmägi, et ühendatavate ettevõtetega on omanikel suured plaanid. Mudaravila käsutuses olnud Sääse tänaval asuvast hoonekompleksist kavatsetakse alles jätta vaid neljakorruseline hotelli osa, nn turuhoone võetakse vundamendini maha ja asemele ehitatakse veekeskus. Ehitus läheb maksma 20 miljonit krooni. Raha hangitakse pangalaenuga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.