• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Cafe Amigo juubeldab

  Sel nädalal 10ndat tegutsemisaastat tähistav Cafe Amigo on kasvanud hotelliklubist üheks Tallinna ööelu keskpunktiks.
  Cafe Amigo juhataja Margus Kaalu sõnul on viimastel aastatel kasvanud oluliselt just eestlastest klubikülastajate arv. Amigo ei pea noortele suunatud trendiklubisid oma konkurentideks, sest nende stiil on hoopis teine. ?Amigo tegutseb oma kindlas ni?is ja pop-rokk stiili juurde jäädakse ka edaspidi,? lisas Kaal. 1994. aastal legendaarsest Viru varieteest ümber ehitatud ööklubi suurim eripära on elava muusika mängimine igal õhtul.
  Sünnipäevanädalal meenutatakse Cafe Amigos kõike seda, mis oli moes ööklubi algusaegadel kümme aastat tagasi. Meeleolu loovad viimase 10 aasta nimekamad artistid. Baaris pakutakse kümne aasta taguseid hittkokteile, mille hinnadki on aastast 1994.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.