ÄP fototoimetus • 9. detsember 2004 kell 22:00

Cafe Amigo juubeldab

Sel nädalal 10ndat tegutsemisaastat tähistav Cafe Amigo on kasvanud hotelliklubist üheks Tallinna ööelu keskpunktiks.

Cafe Amigo juhataja Margus Kaalu sõnul on viimastel aastatel kasvanud oluliselt just eestlastest klubikülastajate arv. Amigo ei pea noortele suunatud trendiklubisid oma konkurentideks, sest nende stiil on hoopis teine. ?Amigo tegutseb oma kindlas ni?is ja pop-rokk stiili juurde jäädakse ka edaspidi,? lisas Kaal. 1994. aastal legendaarsest Viru varieteest ümber ehitatud ööklubi suurim eripära on elava muusika mängimine igal õhtul.

Sünnipäevanädalal meenutatakse Cafe Amigos kõike seda, mis oli moes ööklubi algusaegadel kümme aastat tagasi. Meeleolu loovad viimase 10 aasta nimekamad artistid. Baaris pakutakse kümne aasta taguseid hittkokteile, mille hinnadki on aastast 1994.

Autor: ÄP

Hetkel kuum