Priit Harik • 14 märts 2005

Linke soovitab Pindi Kinnisvara haldusjuht Priit Harik

Paljude arvates kurikuulus uudisportaal, mis paistab silma ootamatute vaatenurkade, otseste väljaütlemiste ja alternatiivsete allikatega. Tänuväärne koht akuutsete IT-maailma uudiste ja kommentaaride saamiseks. Teemad on ka äri, sport, poliitika jms. Väga lai spekter lugejaid tagavad kommentaarides erinevate aspektide teravad subjektiivsed väljatoomised. Nii juhtub sageli, et artikli kommentaaridest koorub välja oluliselt huvitavam teema. Tundub, et tänu huvitavatele ja teravatele teemapüstitustele on portaal hea allikas ka kirjutavale pressile, sest sageli leiab minuti lugudele väga sarnaseid artikleid mõni aeg hiljem Eesti päevalehtedes.

Digitaalse fotograafia ülevaateleht. Alaline tööriist fotohuvilisele, kes soovib valida uut kaamerat või olla kursis turul toimuvaga. Sadade mudelite detailsed kirjeldused aastakäikude kaupa, loomulikult ka võrdlused ja põhjalikud kommentaarid. Lahtikirjutamist on olenevalt mudelitest isegi mitmekümne aspekti ulatuses. Alates üldvälimuse kritiseerimisest ja üldisest kasutusmugavusest kuni kaameraga kaasasoleva tarkvara analüüsi ja läätsede eripära lahti seletamiseni. Huvitavat lugemist koos lombitaguse hinnainfoga nii algajale päevapiltnikule kui ka neile, kes ei pea aparaadi soetuse eelarveks paljuks ka kasutatud sõiduauto hinda.

Lihtne ning tõhus instrument kodumaal müüdava kontorikauba hindade ja saadavusega kursis olemiseks. Keskkond pakub ka reaalajas laoinfot. Saadaval on 80% Balti riikides müüdavatest IT-kaupadest. Veebipoes on mugav fikseerida sülearvuti, printeri, tarkvara, tahma jms kontoris vajamineva turuhinda ja vajadusel hetkega kaup ära tellida. Nii hoiate kokku aega ja närve, arve saate mõne hetkega ja tarne on kiire ning kaup tuuakse otse kontorisse.

Hetkel kuum