• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eesti e-riigi ideele tugev tunnustus

  Poliitikaportaali Politics Online küsitluses sai Eesti e-riigi ja e-valitsuse projekt neljanda koha interneti- ja poliitikamaailma mõjutajate edetabelis.

  ?Igati tore on näha, et meist nii palju teatakse ja mõeldakse, see on väga oluline,? ütles e-riigi akadeemiat juhtiv Ivar Tallo, kes hindas Eesti tulemust väga heaks. Tema sõnul näitab see, et Eesti on oma e-riigi projektiga õigel teel, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Mitte ainult ei ole õigel teel, vaid me oleme selle läbi üldse muule maailmale nähtavaks saanud. Ega väikeriigil selleks väga palju võimalusi polegi,? lisas ta.
  Tallo ütles Eesti Päevalehele juba suvel, kui konkurss alles algas, et Politics Online on üks e-demokraatia kompetentsikeskusi, mis on leidnud laialdast tunnustust.
  Kõigile avatud internetihääletuses osales kokku 19 projekti. Teiste kandidaatide seas oli ainukese riigina välja toodud veel Mosambiigi e-valitsuse projekt, ülejäänute puhul oli tegemist kas üksikisikute või projektidega. Mosambiigi e-valitsus jäi Eesti omale alla ega mahtunud isegi esikümnesse.
  Küsitluse võitis meediagigant BBC kodanikualgatuseportaal Action Network.
  Rahvusvahelise poliitikaportaali Politics Online korraldatud küsitluses sai Eesti e-riigi ja e-valitsuse projekt neljanda koha suuremate interneti- ja poliitikamaailma mõjutajate edetabelis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
El-Erian: Föderaalreserv peaks inflatsiooni tõttu kohe kurssi muutma
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.