11. detsember 2005 kell 22:00

Meid ümbritsevad paranoilised ja kartlikud firmajuhid

Millal jõuab kätte see aeg, mil Eesti suurte firmade juhid hakkavad eeskuju võtma oma Soome kolleegidest, teemal, kuidas suhelda meediaga. Tavaline on alljärgnev situatsioon: helistades firma sekretärile, ei taheta ülemusega ühendada, kuna too ei luba, ega anta ka mobiiltelefoni numbrit, sest kui firmajuht etteteatamata kinni püüda, võib ta öelda kabuhirmus midagi rumalat. Vastupidine on aga Soome tippjuhtide meediasuhtlus. Helistad ükskõik millisele suurema kontserni juhi sekretärile, too annab sulle mobiilinumbri ning vajadusel kodusegi. Soomlaste puhul pole ka harvad juhtumid, kus kontserni juht isegi tagasi helistab. Eesti tippjuhid, võtke soomlastest õppust ja tulge kapist välja.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum