Jüri Gümnaasiumis oli väike varing

10. jaanuar 2006, 16:32

Täna kella 15 ajal toimus Jüri Gümnaasiumi remonditavas kooliosas ehitustööde käigus väike varing, vana paneel, kukkus uuele peale tekitades seina augu.

Kuna remont käib samas majas koolitööga, siis oli väikest varingut kuulda ka kooliruumides. Jüri Gümnaasiumi direktori Maria Tiro sõnul keegi koolipersonalist ega lastest kannatada ei saanud. ?Remonditsoon on eraldatud sellest, kus toimub õppetöö,? sõnas Tiro.

Rae vallavanem Raivo Uukkivi sõnul oli tegemist väikese vahejuhtumiga, kus keegi, ka ehitajatest viga ei saanud. ?Kuna renoveeritava koolimaja konstruktsioonid on vanad, siis vahetati just üht vana paneeli, mis ootamatult kukkus uue peale ja tekitas seina augu. Kuna see juhtus aga kahe osa, seal kus toimub õppetöö ja remont piiril, siis oli värinat tunda ka teises majapoole. Aga seal lähedal lapsi polnud,? sõnas Uukkivi. Hetkel uuritakse mis täpselt vahejuhtumi põhjustas.
Gümnaasiumi renoveerimistöid teeb riigihanke võitnud ehitusettevõte Skanska. Kogu koolimaja renoveerimine peaks lõppema juulis ja maksab koos ujula ja staadioni ehitamisega 106 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing