Uus ülesanne, ülesanne 38

Helo Tamme 25. september 2006, 00:00

Ettevõte eksisteerib juba kümme aastat ja enamik 30 töötajast on tööl juba algusaastatest. Tegelikult on kõigil väga mugav sellises väikeettevõttes töötada, sest ega mujalt lähedal nii head tööd ju ei saa, kaugemale sõita on aga tülikas. Ettevõttele on probleemiks, et kõigi töötajate tööülesanded on jäänud samaks mis tööle asudes ning nad ei taha uutest kohustustest kuuldagi.

Ettevõte on turul väga edukas olnud, kuid viimasel ajal tundub, et enam ei lähe kõik nii ladusalt. Seetõttu on juhatus palganud ka uue tegevjuhi Raini, kelle üheks motoks on: "Et tänapäeval edukas olla, tuleb ettevõttel areneda ja olla valmis ka muutuma." Rainile on antud aega kolm kuud, et ettevõttes ringi vaadata ning tulla välja muutuste kavaga.

Tööle asudes avastas Rain, et kui ta töötajate hulgas ringi liigub, siis tundub, et kõik teevad tööd. Aga niipea kui ta selja keerab, hakatakse isiklike asjadega tegelema. Selleks et midagi kuskil toimuks, peab Rain ise probleemi tõstatama ning kõigiga teema läbi arutama, nii ka pisiasjade puhul.

Millised peaksid olema ettevõttesisesed muudatused ja kuidas peaks Rain neid ellu viima?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:20
Otsi:

Ava täpsem otsing