Ober-Haus Kinnisvara juht soovitab raha teenida Tallinnast eemal

02. oktoober 2006, 12:32

Vastne Ober-Haus Kinnisvara tegevjuht Taavi
Ojala soovitab kinnisvarainvestoril pöörata pilk Tallinnast eemale,
looduskaunite maatükkide poole.

"Usun maa hinna tõusu, eriti Tallinnas kaugemal. Eestis on väga palju looduskauneid kohti, kus maa hind peab oluliselt tõusma, kuna iga unikaalne asi on kallis," lausub Ojala homme ilmuvas Äripäeva kinnisvara teatmikus.

Ojala sõnul on ka väikearendajal täna mõtet tegevust alustada. "Kui on selge visioon, mida teha tahetakse ja osatakse. Loomulikult on algus raskem kui aasta-paar tagasi, kui kinnisvaraturu üldine suur tõus aitas ka vähem läbimõeldud projektidele kaasa," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2006, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing