Kella kümneni saab Olympicu aktsia tõusta või langeda 15 protsenti

Annika Matson 23. oktoober 2006, 09:22

Täna kaupleb esimest päeva börsil Olympic
kasiino aktsia. Kauplemisperioodi alguses on võrdlushinnaks avaliku pakkumise
hind 73 krooni (4,67 eurot). Kauplemisperioodi alguses on võrdluslimiidid +15%
ja -15%.

Avaoksjoni eelne periood kell 9:45 - 10:00. Võrdluslimiite sel perioodil ei muudeta.

Vaata aktsionäride nimekirja siit.


Kauplemisperiood kell 10:00 - 13:50. Juhul kui kauplemisperioodi jooksul jõuab tellimusraamatus kuvatud parima ostutellimuse hind ülemise võrdluslimiidini +15% (5,36 eurot) või parima müügitellimuse hind alumise võrdluslimiidini -15% (3,97 eurot), siis peatab börs kauplemise 15 minutiks. Börs avalikustab börsiteate, kus on kirjas järgmised võrdluslimiidid ning kellaaeg, mil uued limiidid jõustuvad ning kauplemine jätkub. Limiite muudetakse 10% kaupa.

15-minutilise pausi jooksul on võimalik investoritel oma tehingukorraldusi muuta või tühistada, juhul kui uued võrdluslimiidid ei vasta nende ootustele investori poolt edastatud tehingukorralduste täitmise suhtes. Kauplemist jätkatakse börsiteates märgitud kellaajal.

-Kui tellimusraamatus kuvatud parim ostutellimuse või müügitellimuse hind jõuab uue võrdlushinna limiidi piirini, siis ülalmainitud toimingud korduvad kauplemisperioodi jooksul.


Vältimaks tehingutellimuste täitmist ebasoovitava hinnaga, soovitame eriti esimesel kauplemispäeval kasutada "Määratud hinnaga" tehingutellimusi ("Limit Order"). "Turu parima hinnaga" tehingutellimuste ("Market Price Order")
kasutamisel peaksid investorid olema väga tähelepanelikud ning soovitavalt omama reaalajas täielikku ülevaadet turul toimuvast.

Jägi Olympicu aktsia liikumist äp-investorist

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2006, 09:40
Otsi:

Ava täpsem otsing