• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võistlus Vene turisti pärast ägeneb

  Soome ja eriti Läti kuuluvad enim välisturiste juurde võitnud Euroopa riikide sekka.

  Lätit külastanud (ja seal ööbinud) turistide hulk kasvas tänavu kaheksa kuuga 25,4 protsenti. Tublisti kasvas huvi ka Soome vastu – 10,9 protsenti võrreldes möödunud aasta sama perioodiga. Eestit külastanute arv kahanes samal ajal 2,6 protsenti, kirjutas Ärileht.
  TÜ Pärnu kolledži turismieriala külalisprofessori James Hollerani hinnangul ei pea külastajate kasvu peatumise pärast tingimata muretsema, sest pole kindel, et rohkem on kindlasti parem. Turistide arvu tagaajamise asemel soovitas ta mõelda pigem sellele, kuidas suurendada igalt külastajalt teenitavat tootlust.
  Soome kohta kirjutab maailma turismiorganisatsiooni väljaanne World Tourism Barometer, et see riik võlgneb tõusu eest tänu Venemaale, kust oli ööbimisega saabumisi tervelt 35 protsenti rohkem.
  Ühe kõige perspektiivikama turistide allikana nimetab viimane World Tourism Barometer Venemaad. “Kuigi Venemaa potentsiaal on hiigelsuur, on ka konkurents Vene turistide pärast kiiresti ägenemas,” hoiatatakse raportis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.