10. september 2007 kell 13:20

Vene turist tuleb Eestisse meelitada hinnasoodustusega

Reisikorraldajatel, kes on toonud Venemaa turiste Eestisse jõulu- ja uusaasta puhkust veetma, tuleb tänavu ilmselt teha suuri allahindlusi.

"See on Venemaa reisikorraldajatele ainus võimalus - teha klientidele, kes Eestit külastada ei karda, suuri hinnaalandusi," ütles nädalavahetusel koos Venemaa reisikorraldajatega Eestit külastanud Vene turismiajakirjanike assotsiatsiooni juht Anatoli Kovaljov.

Läinud aastal ületas Eestis jõulu- ja uusaastapuhkuse veetnud Venemaa turistide arv kõik ootused, ületades 20 000. "Eestile on Venemaa pikad jõulu- ja uusaastapühad tõeline kullavihm," ütles Kovaljov. Iseasi kui palju aprillisündmuste järel tänavu Eestisse tulijaid oleks. Jõulu- ja uusaastapuhkuse reklaamikampaaniad on Venemaal igatahes juba alanud.

Turistide voolu Venemaalt aitaks Kovaljovi sõnul suurendada ka viisa hankimise lihtsustamine. Potentsiaalsete tulevikuvaldkondadena näeb ta edaspidi veel auto- ja konverentsiturismi.

Hetkel kuum