Saaremaa vallavanema tööreis lõppes vaagnaluu murruga

30. november 2006, 09:40

Saaremaa Laimjala vallavanema Vilmar Rei
ametireis Võrumaale lõppes kiirabisõiduga Võru haiglasse, kirjutas Eesti
Ekspress.

Nimelt otsustas novembri alguses Saare ja Võru omavalitsusjuhtide kohtumisel ja hiljem koprajahil käinud Rei õhtul kohalikku kõrtsi minna, kus tekkis tüli teiste külastajatega.

"Kui oled õhtul söögikohas kauem, ikka juhtub ütlemist," tunnistab vallavanem Rei. "Võibolla üks ütles ühele, teine teisele. Eks oli rüselust. Natuke. See sai kohe lahendatud. Mehed tegid kohe asjad omavahel ära. Leppisid ära. Olin üks tüli osapooli ega teagi, kes see teine oli. Ta oli umbes minuvanune. Söögikohas oli palju rahvast."

Rei kommentaar haiglasse sattumise kohta kõlab aga nii: "Oli öine aeg, kuskil peale kahteteist. Söögikoha juures tänava peal oli kukkumine. Olid talvised olud, oli see oma koperdamine või libedus, ei oska täpselt öelda. Alkoholi söögikohas natuke ikka võeti, kõvasti ei võetud. Kukkumine oli täielik üllatus. Kõik valutas, jalgu alla ei võtnud. Jäin teadvusele. Teised imestasid, kuidas nõnda kukkuda saab ja kutsusid kiirabi. Arst ütleb, et kuu aega pean olema haiguslehel. Enne ei parane. Kurb, et nii läks."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2006, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing