Mariliis Pinn • 4. detsember 2006 kell 13:21

Printsess Diana surma-auto eest pakutakse miljoneid

Auto pärast, milles hukkusid printsess Diana ja tema kihlatu Dodi Fayed, käib äge kohtuvaidlus.

S-klassi Mercedes-Benz, milles Diana ja Fayed hukkusid, kuulub autorendifirmale Etoile Limousine, mille omanik Jean-Francois Musa praegu Londonis politsei parklas hoitavat autovrakki endale nõuab.

Musa väidab, et tal õnnestuks vrakk vähemalt 1,5 miljoni euro ehk enam kui 23 miljoni Eesti krooni eest oksjonil maha müüa. «Kui õnnetus juhtus, ma isegi ei mõelnud auto peale,» tunnistas Musa ajalehele Daily Express vahendas postimees.ee.

«Minu meelest oleks tulnud see anda Dodi isale, Mohamed Al Fayedile. Siis mõtlesin, et auto tuleks mõnda muuseumi panna. Aga nüüd tahan selle maha müüa, sest mulle on tehtud väga häid pakkumisi,» märkis Musa.

Hetkel kuum