Annus: olen oma suuvärgi pantvang

Mariliis Pinn 21. detsember 2006, 09:29

Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus ütles
Eesti Ekspressile, et on oma suuvärgi pantvang.

Annus kommenteeris teemat, et endise keskkonnaministri Villu Reiljani ja Annuse maadevahetusevestlus on Kapol lindis, et eks ta oma suuvärgi pantvang ole. "Aga ma möönan, et inimestel on õigus oma arvamusele ja tõlgendusele, vaba maa ju.

Lisaks mainisid mehed vestluses ka pensionisammast, kirjutas Eesti Eksperss.

Samas võib kõik osutuda süütuks naljaks. Hea huumorisoonega Annus kasutab lauseid stiilis "Kodumaa ei unusta sind" või "Viis viina ja kolm õlut." Karskete ja sportlike eluviisidega Annus kasutab sellised väljendeid lehe andmetel juba 30 aastat, EÜE aegadest saati.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing