BUDMA 2007 ehitusuudised

Siim Sultson 10. jaanuar 2007, 00:00

23. jaanuaril avatakse Poznanis iga-aastane rahvusvaheline ehitusmess BUDMA 2007.

Messi ekspositsioon ei keskendu vaid uute toodete ja materjalide näitamisele, vaid ka nende kasutamisele. Ekspositsioon on jagatud erinevatesse temaatilistesse segmentidesse, mis paiknevad erinevates kohtades.

Üks neist - Uue Toote Saar - koondab endasse eksponentide uusimaid hitte. Teine - BudShow - esitleb ehituses kasutatud moodsate toodete ja tehnoloogiate mõjusid ning tagajärgi.

Näitusel saab tutvuda erinevate uute üldehitusmaterjalide, aknatoodangu, viimistlus- ja disainimaterjalide, katusetoodangu, erinevate ehitusteenuste ning teedeehitusega. Lisaks esitletakse uusimat ehituskeemiat, ehitusmasinaid, tõsteseadmeid, eritreppe, insenertehnilisi lahendusi ja kinnisvaraalaseid lahendusi.

Paralleelselt saadavad messi erinevad sündmused, mis on suunatud nii eksponentidele kui ka külastajatele ja teistele ehitusehuvilistele. Kõrvuti ehituspoliitika, teadussaavutuste, ehituskaubanduse alaste kohtumiste ja praktiliste nõuannete foorumitega saab tutvuda ka ehitusuudistega seotud arhitektuurialaste lahenduste esitlemisega.

BUDMA seekordsele 35 000 m2 näitusealuse pinnaga ehitusmessile oodatakse 50 000 külastajat ja umbes 1000 eksponenti kümnetelt maadelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing