Kuues veel

Lennart Beat 26. jaanuar 2007, 00:00

Filmiajaloo üks tuntumaid ikoone ja "Rocky" teemalugu "Gonna Fly Now" on lahutamatud ka 30 aastat hiljem.

Sylvester Stallone on kuuendat korda nimiosas ja arvustused filmile üksmeelselt positiivsed. Soundtrack sisaldab kõigi osade meeldejäävamaid palasid ning Bill Conti ülev muusika köidab kindlamalt kui poksija ise, innustades kõiki seeriaid uuesti üle vaatama. Videopoodide valik on möödaniku hittfilmide osas rikkalikum kui meie telekanalite oma. Ka 80ndate tüüpiline soft-rock Survivori ("Eye Of The Tiger", "Burning Heart") ja Robert Tepperi ("No Easy Way Out") esituses on õiges paigas ja paremad kui mäletate. James Browni "Living In America" on ületamatu diskopall ka väljaspool "Rocky" konteksti. Ainuke uus laul tuleb Three 6 Mafia'lt ja ei sobi klassikute kõrvale.

Järgmine kord plaadipoodi astudes lähenen filmimusa riiulile suurema austusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing