Agnes Ojala • 1. veebruar 2007 kell 8:18

Reval Hotels toob turule odava hotelliketi

Baltikumi suurim hotellikett Reval Hotels tuleb turule uudse economy klassi hotelliketiga Reval Inn.

Uue kaubamärgi all alustavad esimestena alates tänasest tööd Reval Express Hotel Tallinnas, Baltpark Vilniuses ning Klaipedas, teatas ettevõte.

Reval Inn hotellid tulevad linna keskustesse ja peateede äärde. Eelkõige nähakse uue hotelliketi kasutajaid Baltikumis autoga ringi liikuvate inimeste seas, kelle jaoks on oluline kiire, mugav ja taskukohane ööbimine koos hea parkimisvõimalusega.

"Oleme juba mõnda aega kaalunud laienemist economy segmenti ning Baltikumile lisaks vaatame selles osas kindlasti ka laiemalt Ida-Euroopas ringi," ütles Reval Hotelsi tegevjuht Karl Otto Skogland.

Aastaks 2008 on Reval Hotelsil plaanis olla Baltikumis turul 12 Reval Hotels ja Reval Inn hotelliga, kus hakkab töötama kokku 1200 inimest ning mille aastakäibeks prognoositakse 70 miljonit eurot (1,1 miljardit krooni).

2010. a planeerib Reval Hotels laieneda Varssavisse, Kiievisse, St. Peterburgi ja Moskvasse.

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, kuhu kuulub täna kuus täisteenust pakkuvad esimese klassi hotelli Baltikumi pealinnades ning kolm Reval Inn hotelli, mis asuvad Tallinnas, Vilniuses ja Klaipedas.

Hetkel kuum