Aasta algab betoonehitiste hindamisega

ÄP 05. veebruar 2007, 00:00

2006. aasta betoonehitise tiitlile pürivad kontorihooned: Luku-Experdi büroohoone, Eesti Energia büroohoone, Norber Grupi ärikeskus Rävala Neli Tallinnas; tootmishoone: ASi Estonian Cell haavapuidumassi tehas Kundas; logistikaobjekt: Balti Logistika kooste- ja jaotusterminal Tallinnas; elamud: Jaamamõisa elurajoon Tartus ja üksikelamu Keila vallas; tehnilised rajatised: HEKA 1SB alajaama betoonkorpus tehnorajatise tüüplahendusena ning Muuga sadama Veose ja Vilja tn vaheline viadukt, samuti elu- ja ärihoone Osten Tor ning hotell Telegraaf Tallinnas.

"Aasta betoonehitise konkursi eripäraks on see, et sellele võib esitada kõige erinevamateks otstarveteks mõeldud ehitisi. Koos arhitektuuriliste lahendustega hinnatakse betoonitehnoloogia huvitavaid rakendusi," ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Toomas Vainola.

Konkursi peaauhind kuulub võiduidee autorile - arhitektile. Äramärkimist leiavad võitnud objekti tellija, projekteerija, ehitaja ja betooni tarnija.

Konkursi "Aasta betoonehitis 2006" võitjad kuulutatakse välja betoonipäeval, 5. märtsil 2007.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing