Lang purustas Laaneti!

Harry Tuul 14. veebruar 2007, 00:00

Justiitsminister Rein Lang on viimase paari nädalaga sisuliselt põrmustanud siseministeeriumi kolleegi Kalle Laaneti. Kui Postimehe artiklis süüdistas Lang politseid korruptsioonis ja allmaailmaga mehkeldamises, vastas Laanet mokaotsast vaikselt ja hädiselt, et päris nii see vist ikka ei ole. Kui esmaspäeval teatas Lang, et annab politsei ebausaldusväärsuse tõttu kuritegude uurimise prokuröride juhtida, oli sisuliselt kuritegevuseta Saaremaa endisel prefektil Laanetil suu vett täis. Piltlikult istus Lang ekspolitseinik Laanetile lihtsalt pähe, nii et järel vaid häbiplekk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing