Üks küsimus: Kas olete pidanud töö ümber korraldama?

ÄP 19. märts 2007, 00:00

Valdo Kalm, EMT juhatuse esimees
Ausalt öeldes meie ettevõttele pole see mõju avaldanud. Meil on ka päris paljudel kodus töötamise võimalus, nii et meid see ei sega. Paindliku töökorralduse tõttu pole haigustelaine meile probleeme tekitanud.

Heikki Mäki, Elcoteq Tallinna peadirektor
Tavaliselt ongi jaanuar, veebruar ja märts haiguspuhangute tippajad. Siis on töölt puudumise protsent kuni 8, nii ka sel aastal. Tööd planeerides oleme igal aastal nende trendidega ka arvestanud. Lisaks panustame ennetavale tegevusele - kõikidele töötajatele oleme ettevõtte kulul võimaldanud gripivastase vaktsineerimise.

Heiki Hallik, Hallik ASi tegevjuht
Ptüi, ptüi, ptüi - sülitan kolm korda üle õla. Tänu elutervele õhkkonnale on ka inimesed püsinud terved. Loomulikult on mõned inimesed ka haiged olnud, kuid tööd ümber korraldama pole me pidanud.

Anneli Laitinen, Prisma Peremarketi tegevjuht
Jah, meil on küll haigestumised mõju avaldanud ja kassaosakondades on vähem inimesi. Kui inimene on haige, peab ta loomulikult haiguslehele jääma ja kodus puhkama. Meil tuleb töögraafikud ümber teha. Aga igal sügisel on meie töötajatel võimalus end vaktsineerida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing