29. juuni 2007 kell 7:34

Ametnikud tuuritavad peaaegu poole miljoni krooni eest Hispaanias

Omavalitsusliit tasus peaaegu pool miljonit krooni Läänemaa linna- ja vallajuhtide kahenädalase huvireisi eest Hispaaniasse, samal ajal kui kohalik sport ja kultuur peavad läbi ajama piskuga.

Maakonna 22 omavalitsustegelast ja nende abikaasad sõitsid Hispaaniasse esmaspäeval, kirjutas SL Õhtuleht. Ühe inimese reisikulu on 19 000 krooni, mille hulka on arvatud lennuki- ja bussisõidud, giiditeenused ning majutus. Läänemaa omavalitsusliidu juhi, Hanila vallavanema Arno Peksare sõnul on see huvireis.

"Üritame kohtuda ka sealsete kohalike omavalitsustega," ütles Peksar Lääne Elule. Lehe andmeil on reisikulu 418 000 krooni ja selle tasub omavalitsusliit, mille aastaeelarve on tänavu 2,8 miljonit krooni. Ametnike naised maksvad oma sõidu eest ise.

Hetkel kuum