Endised linnaametnikud võisid vanaproualt korteri välja petta

23. november 2006, 08:31

Põhja politseiprefektuur on algatanud
kriminaalasja kahe Lasnamäe linnaosavalitsusest vallandatud ametniku suhtes,
uurides võimalikku ametiseisundi kuritarvitamist ja vanainimeselt korteri
väljapetmist.

Eeluurimise all on Lasnamäe linnaosavalitsuse endine jurist Ülle Zimmerman ja linnaosa sotsiaalhoolekande osakonna endine vanemspetsialist Marju Kaupmees. Samuti Ülle Zimmermani kinnisvaraärimehest vend Jaanus Zimmerman, kirjutas Tarbija 24.

Politsei uurib, kas igapäevatöös hooldamist vajavate vanuritega kokku puutunud Kaupmees ja tema sõbranna Ülle Zimmerman kasutasid ära Lasnamäel Kalevipoja tänaval elanud 78-aastase Leili Karki haigust ja petsid temalt koos kinnisvarabürood Zimmerhaus OÜ juhtiva Jaanus Zimmermaniga välja kahetoalise korteri.

Tänavu 26. jaanuaril pöördus Lasnamäe linnaosa poole Leili Karki sugulane Ivo Näro selgitamaks, kuhu on kadunud tema vanatädi Leili. Selgus, et haige vanainimene oli paigutatud Hellenurme hooldekodusse, tema korter aga maha müüdud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2006, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing