Päiksetuju muusika

Soulikuningate Earth, Wind and Fire muusika kaverdamisel on ohjad haaranud bändi juhtfiguur Maurice White ise. Ta kutsus kampa r'n'b staarid Angie Stone'i, Bilali, Lalah Hathaway, Dwele, Mint Conditioni ja Musiq Soulchildi - muusikud, kes EW&Fga üles kasvanud. Igaüks valis oma lemmikloo ning seadis selle enda järgi. Nii sisaldab plaat maitsekates versioonides kümmet bändi hitti. Esitajad on jäänud oma tõlgendustes siiski konservatiivselt originaalilähedasteks.

Chaka Khan annab funk'iliku, ent turvalise avalöögi "Shining Stariga". Viimasest loost tasub alustada, kui on igatsus värskema ja üllatuslikuma tõlgenduse järele. Meshell Ndegeocello käes võtab "Fantasy" urbanistlikud rokilikud tuurid. The Randy Watson Experience'i ja Bilali esitatud "Can't Hide Love" jõuab hoogsalt džässi ja sambasse. Iga uue korraga haagib kuulaja endaga mõne uue detaili. Ja plaat muutub ikka ainult paremaks.

Hetkel kuum