• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Päiksetuju muusika

  Soulikuningate Earth, Wind and Fire muusika kaverdamisel on ohjad haaranud bändi juhtfiguur Maurice White ise. Ta kutsus kampa r'n'b staarid Angie Stone'i, Bilali, Lalah Hathaway, Dwele, Mint Conditioni ja Musiq Soulchildi - muusikud, kes EW&Fga üles kasvanud. Igaüks valis oma lemmikloo ning seadis selle enda järgi. Nii sisaldab plaat maitsekates versioonides kümmet bändi hitti. Esitajad on jäänud oma tõlgendustes siiski konservatiivselt originaalilähedasteks.
  Chaka Khan annab funk'iliku, ent turvalise avalöögi "Shining Stariga". Viimasest loost tasub alustada, kui on igatsus värskema ja üllatuslikuma tõlgenduse järele. Meshell Ndegeocello käes võtab "Fantasy" urbanistlikud rokilikud tuurid. The Randy Watson Experience'i ja Bilali esitatud "Can't Hide Love" jõuab hoogsalt džässi ja sambasse. Iga uue korraga haagib kuulaja endaga mõne uue detaili. Ja plaat muutub ikka ainult paremaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.