Pajero Evolution vormiti liiva

ÄP 20. juuli 2007, 00:00

Hollandis Vijfhuizenis saab 2. septembrini näha muljetavaldavaid liivaskulptuure ja nende hulgas ka 12. Pariis-Dakari ralli võidu auks kujustatud Mitsubishi Pajerot.

Liivaskulptuuride festival on pühendatud ühe Hollandi kuulsaima admirali Michiel de Ruyteri juubeli auks. Kuuskümmend kunstnikku üle maailma jäädvustasid kuulsast admiralist 150 erinevat skulptuuri, mis paigutati kolmekümnele alusele. Organisaatorid tänasid ürituse sponsorit Mitsubishit, vormides liivast Mitsubishi Pajero Evolutioni koopia. Pajeroga on ühtekokku võidetud 12 Pariis-Dakari kõrberallit ning võidukas on oldud viimased seitse aastat järjest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing