Agnes Ojala • 23. juuli 2007 kell 15:20

SEB: otsekorralduse ristkasutus ootab IT arendustööde taga

Vaatamata sellele, et pankadevaheliste otsekorralduste süsteem rakendus juba enam kui kuu aega tagasi, tuleb mõnel puhul elu mugavamaks muutvat teenust siiski veel oodata.

Hetkel puudub näiteks võimalus SEB Ühisliisinguga pankadevahelise otsekorralduse sõlmimiseks.

"Põhjus on selles, et SEB Ühisliisingu otsekorralduse tehnilised lahendused on standardiga võrreldes (ka nt SEB Eesti Ühispanga lahendustega võrreldes) erinevad," selgitas SEB Ühisliisingu müügidirektor Taavi Laur.

Et süsteem saaks toimida, eeldab SEB Ühisliisingu süsteem mõningaid IT-alaseid arendustöid. "Lähiajal on plaanis vastavad arendustööd ka ette võtta. Hetkel aga kahjuks kõne all oleva otsekorralduse sõlmimise võimalus puudub," lisas Laur.

Hetkel kuum