Agnes Ojala • 11. august 2007 kell 8:23

Lepik: aktsiahinnad hakkavad langema ka Tallinna börsil

Portaali tarkinvestor.ee asutaja Kristjan Lepik soovitab börsil olla lähiajal ettevaatlik, sest USA turgude närvilisus puudutab kindlasti ka Tallinna börsi.

"Tallinna börs on suuresti välisinvestorite meelevallas ning kui nemad hakkavad oluliselt oma positsioone globaalsete riskide tõttu siin vähendama, siis kukub ilmselt enamiku aktsiate hind," kirjutas Lepik arvamusartiklis Eesti Päevaleht Online'is. "Seetõttu oleks ma Tallinna börsi aktsiate suhtes praegu ettevaatlik, üle 20 protsendi oma portfellist mõistlik investor Tallinna börsil hoida ei tohiks."

"Praegu on aeg vähendada arenevate turgude osakaalu portfellis ning suurendada raha osakaalu. Seda seetõttu, et kui hinnad tõepoolest allapoole tulevad, siis oleks, mille eest odavaid aktsiaid juurde osta," soovitas Lepik.

Hetkel kuum