Priit Aimla • 30. august 2007 • 1 min
Jaga lugu:

Nädala anekdoot

Lennukitehases on operatiivnõupidamine - Putin tunneb huvi, kuidas ära hoida sagenenud õhukatastroofe. "Vasja, räägi," müksavad kolleegid staažikat keevitajat. Vasja tõuseb ja lausub häbelikult: "Vaadake, ikka kukub lennukil tiib küljest. Et seda vältida, tuleks tiiva ja kere ühinemiskohale keevitada rida peeneid auke..." "Mis sa, tobu, õiendad, istu!" kärgib tehase direktor. Aga Putin tahab vene lennunduse au taastada ja haarab sellestki kõrrest, küsides Vasjalt: "Kas augud ei tee tiiva püsivust veel väiksemaks?" Vasja seletab edasi: "Olete ju näinud tualettpaberit, mida suurte pühade puhul tööeesrindlastele jagatakse. Selle rulli puhul valitseb üks kindel reegel: iial ei kärise paber sealt, kus on augud."

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt