4. oktoober 2007 kell 13:22

Milder: Euroopa Liidus vahe tegemine on ebameeldiv

Baltika tegevjuhi Meelis Milderi sõnul on Euroopa Liidus vahe tegemine ebameeldiv, Schengeni süsteemiga liitumine on mõjub Eestile tema arvates hästi.

„Meie endi tundele võiks see pigem hästi mõjuda. See vahe tegemine Euroopa Liidus on nii ebameeldiv ju, et sina seisad sabas ja sina ei seisa,“ märkis Milder.

„Loomulikult kõik, mis elu mugavamaks teeb, mõjutab midagi. Kindlasti ei mõju see halvasti,“ kommenteeris Milder Schengeni süsteemiga liitumist. „Minu arvates on see pigem suurema protsessi väike osa. Ma ei usu, et me sellega seoses võiksime hakata ennast eurooplasemana tundma,“ kommenteeris Milder ning lisas, et viimase aja välispoliitilised suunad liiguvad tema sõnul pigem isolatsiooni kui integratsiooni suunas.

Hetkel kuum