Kinnisvarakonverents tuleb sel nädalal

ÄP 29. oktoober 2007, 00:00

Tallinnas toimub 2. novembril konverents "Kinnisvara 2007", kus analüüsitakse muutusi kinnisvaraturul, teatasid erialaliidud pressiteate vahendusel.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul tullakse kokku, et analüüsida viimasel aastal kinnisvaraturult laekunud vastandlikke signaale. "Tänavuse konverentsi teema "Muutuv kinnisvaramaastik - kas oleme jõudnud ristteele?" saigi valitud sellepärast, et sektor seisab piltlikult öeldes ristmikul. Turuosalised peavad valima, mis suunas edasi liikuda," ütles Rüütel. Konverentsi korraldavad Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, Eesti Kinnisvarafirmade Liit ning Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing