Tigutornis Tartu kõige popimad kodud

Mari Hiiemäe 05. november 2007, 00:00

Tartu rahval, kes suvi läbi valmivast Tigutornist ringiga mööda on käinud ning selle imelikku kuju ja kandilisi-ümmargusi aknaid kommenteerinud, on nüüd võimalus selle imeteo kotta endale kodu soetada. Lõppviimistluse saavad korterid küll alles saabuvaks kevadeks, kuid müük juba käib.

Tegemist on kindlasti praegu kõige intrigeerivama uusehitisega, kuhu Tartus südalinna piirkonnas endale pesa punuda annab. Maja asub silmatorkavas kohas ning selle kõrgemate korruste akendest avaneb tõepoolest muljetavaldav vaade kogu ümbruskonnale.

Hoone välimus tõmbab tähelepanu ning kuni mõni teine kinnisvaraarendaja ei tule lagedale veelgi kummalisema projektiga, mida rajama hakata, võivad selle maja elanikud nautida kaaskodanike kõrgendatud huvi nii maja kui ka iseenda vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing