5. november 2007 kell 14:39

Rehe: kaks-kolm kuud tagasi üritati mind teise ettevõttesse üle osta

Sampo Panga juhi Aivar Rehe sõnul üritati teda viimati kaks-kolm kuud tagasi teise ettevõttesse üle osta.

„Noo, ma arvan, et ma pean vastama sellele küsimusele, et jahh on küll. Viimati tehti konkreetne ettepanek kaks-kolm kuud tagasi,“ vastas Rehe aripaev.ee päevaküsimusele, kas teda on proovitud mõnda teise ettevõttesse üle osta.

„Tegemist on olnud värbamisfirmadega, kus üldiselt küsijal ja vastajal on eesmärk teada. Kuid hetkel on pangas integreerimine, mis tuleb ära teha. Selles situatsioonid hobuseid ei vahetata,“ kommenteeris Rehe põhjusi, mis ta ettepanekut vastu ei võtnud.

„Oleme dünaamilises majanduskeskkonnas ja kohati liigume liiga kiiresti liikuvas majandustsüklis. Juhid, kes tahavad anda endast edasi oskusi ja kogemusi, neid hakkab edasi kannustama soov liikuda. Kui oled oma personaalsed eesmärgid täitnud, siis tuleb ringi vaadata. Kuid iga otsus tuleb omal ajal. Olen selliseid otsuseid ju teinud. Ajalugu ja minu tegevusvaldkond on mind õnnistanud. Olen sattunud järjekordsesse integreerimise maailma, olen tegev valdkonnas, mida ma natuke jagan, seda siis rahamaailmas,“ märkis Rehe.

Hetkel kuum