Fondid, kust saab taotleda koolitusteks toetusi

ÄP 13. november 2007, 00:00

baas.bda.ee/?script=fondid

Bradly Dunbar Associates Estonia fondide andmebaas.

BDA fondide andmebaas aitab orienteeruda keerukas toetuste süsteemis ning abistab sobiva toetuse leidmisel.

www.bapp.ee/kodanikuharidus

Balti Ameerika Partnerlusprogrammi kodanikuhariduse programm.

Programmi eesmärkideks on suurendada noorte huvi ühiskonnaelu vastu ja edendada oskusi ning teadmisi, mida on aktiivsel kodanikul vaja. Lisaks ollakse partneriks haridusringkondadele ja avalikkusele kodanikuhariduse rolli realiseerimisel ühiskonnas.

www.archimedes.ee

Sihtasutus Archimedes.

Sihtasutus vahendab Euroopa Liidu teadus-, innovatsiooni-, haridus- ja noorsooprogramme; korraldab ELi haridus- ja noorsooprojektide rahastamist; toetab üliõpilaste, õppejõudude ja teadlaste mobiilsust.

www.hkk.ee

Hariduskoostöö keskus.

Hariduskoostöö keskus tegeleb Euroopa elukestva õppe programmi ja teiste haridusalgatuste menetlemise ja arendamisega Eestis. Hariduskoostöö keskus hõlmab nii üldhariduse, kutsehariduse, kõrghariduse ja täiskasvanuhariduse valdkondi kui ka valdkondade vahelisi tegevusi: hariduspoliitika toetamine ja keeleõppe arendamine. Toetakse ka elukestva õppe arengut, võimaldades õppijate, õpetajate ning koolitajate rahvusvahelist õpirännet.

ec.europa.eu/education/trainingdatabase/

Grundtvig.

Grundtvig on Euroopa elukestva õppe programmi täiskasvanuhariduse allprogramm. Programmi eesmärgiks on edendada täiskasvanud õppijate ja täiskasvanute koolitajate koostööd partneritega teistest Euroopa riikidest, laiendada täiskasvanute õppimisvõimalusi ning tõsta täiskasvanuhariduse kvaliteeti Euroopas.

www.oef.org.ee/et

Avatud Eesti Fond.

Fond toetab kodanikuharidust edendavaid algatusi.

veeb.kulka.ee/

Eesti Kultuurkapitali sihtkapitalid.

Arhitektuuri sihtkapitali stipendiumid välisriikide ülikoolides magistri- või doktoriõppes õppijatele, spetsialistide täiendkoolitused ja lisastipendiumid Socratese ja/või Erasmuse haridusprogrammis osalevatele tudengitele.

Eesti Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapital toetab audiovisuaalse kunsti alast täiendõpet ning välismaal toimuvate üritustel osalemisega seotud kulutuste osalist katmist.

Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri- ja spordi sihtkapital toetab spordialaseid koolitusüritusi ning rahvusvahelistel koolitustel osalemist.

Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital toetab noorte muusikute koolitust, sh statsionaarset kõrgkooliõpet välismaal, Eestis toimuvaid meistrikursusi, noorte muusikute osavõttu rahvusvahelistest konkurssidest.

www.meis.ee/l

Mitte-eestlaste Integratsiooni Sihtasutus.

Sihtasutuse eesmärgiks on algatada, toetada ja koordineerida Eesti ühiskonna integreerumisele suunatud projekte. Rahastatakse keeleõpet, keelelaagreid, keeleõppega seonduvaid ühiskondlikke ja spordiüritusi.

www.iro.ttu.ee/est/Programmid/leonardo/leonardo.html

Leonardo da Vinci programmid.

Leonardo da Vinci on elukestva õppe programmi allprogramm, mis on suunatud kutsehariduse ja -koolituse edendamisele Euroopas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing