ÄP fototoimetus • 6. detsember 2007 kell 22:00

Balti riikide börsid pärjasid Hansapanga parimaks börsiliikmeks

"Järjest enam investeerimisotsuseid tehakse finantskriteeriumite kõrval ka pehmematele väärtustele tuginedes. Hästi korraldatud investorsuhted aitavad kõigil turuosalistel olla kursis ettevõtete käekäiguga ning on ka omamoodi magnetiks uute investorite kaasamisel. Balti börsid tunnustavad Baltic Market Awardsi konkursi käigus investorsuhete parimaid praktikaid, võrreldes kohalikke ettevõtteid kõrgeimate rahvusvaheliste standardite ja tavadega," kommenteeris Baltic Market Awardsi hindamiskomisjoni esimees Geoffrey Mazullo.

Lõppeva aasta jooksul on Balti börsidel noteeritud ettevõtted tunduvalt parandanud investorsuhete kvaliteeti. Nii on selle aasta tulemuste keskmine hinne 20% kõrgem eelmise aasta samast näitajast. Baltic Market Awards analüüsis sellel aastal kokku 69 börsiettevõtet. Enim on aasta paranenud kvartaalsete ja aastaaruannete ning kodulehekülgede kvaliteet.

Autor: ÄP

Hetkel kuum