ÄP fototoimetus • 9. detsember 2007 kell 22:00

Port Artur laieneb

"Sellist asja nagu korteriturul küll tunda ei ole. Arvan, et kaupmeeste optimism tugineb keskmise palga tõusul," kinnitas Port Artur Halduse juhataja Romek Kosenkranius. Kaupmeeste huvi kesklinna kaubanduspindade vastu on endiselt suur, kirjutas Pärnu Postimees.

Praegu on kaubanduskeskus 5200 ruutmeetri suurune, aga juurde- ja pealeehituse tulemusena peaks kaubamaja suurenema 16 500 ruutmeetrini. Koos Port Artur 2 laiendusega ehitatakse pikemaks Aida tänav, mis jääb tulevikus jalakäijate tänavaks.

Pärnu linnavalitsuse ehitusteenistuse juhataja Enno Tammekivi ütles, et linn on sõlminud kesklinna arendajatega kokkuleppe maksta Põhja ja Aida tänava ning Port Arturite vahel asuva parkla ümberehitamise kuludest pool, kuid mitte üle kaheksa miljoni krooni.

Autor: ÄP

Hetkel kuum