Politsei on kümned Savisaare alluvad luubi alla võtnud

03. jaanuar 2008, 07:34

Politsei uurib Edgar Savisaare juhitud
Tallinna linnavalitsuse mitmekümne ametniku tegevust seoses korruptsioonivastase
seaduse võimaliku rikkumisega.

Kõik uurimise alla sattunud ametnikud kuuluvad erafirmade juhatustesse, mis on korruptsioonivastase seadusega keelatud, tegu on enamasti pisifirmadega, mis kuuluvad ametnikele endile, kirjutas Eesti Ekspress.

Uuritavad ametnikud pole omavahel seotud, nad töötavad erinevates linnavalitsuse ametites ja linnaosade valitsustes
Uurimisalustest kõige tuntum on keskerakondlase, 1990. aasta Miss Estonia Liis Tappo-Treiali abikaasa Rene Treial, kes töötas 2006. aasta lõpus Pirita linnaosa vanema nõunikuna ja kuulus ühtlasi mahepõllumajandussaadustega kaubitseva osaühingu Ökosahver juhatusse.

Põhja politseiprefektuuri avalike suhete peaspetsialist Harrys Puusepp: "Tegemist on menetlusega, mille kohta detailse info avaldamine võib oluliselt kahjustada väärteomenetluse läbiviimist. Võime kinnitada, et menetlus on alustatud, kuid ühtki otsust tänase päevani pole tehtud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 07:34
Otsi:

Ava täpsem otsing