Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar lubab avaldada kogu tõe

  Tallinna linnajuhid Edgar Savisaar ja Taavi Aas andsid kolmapäeval lubaduse, et veel enne aasta lõppu avaldab linnavalitsus kogu tõe skandaalsete taastamislepingutega sõlmitud vanalinna korteritehingute kohta.

  Korruptiivsuse hõnguga sundüürnikele mõeldud vanalinna korterite saaga, mis viis kohtu ette endise kesklinna valitsuse juhi Elmar Sepa ning tõi korruptsioonikahtluse toonasele kesklinna asevanemale Indrek Ahlbergile, jälitab keskerakondlikku linnavalitsust juba aastaid nagu paha hais, mis kuidagi lahtuda ei taha.
  Kolmapäevasel linnavalitsuse pressikonverentsil lubas aselinnapea Taavi Aas õhu puhtaks lüüa ning esitada veel enne aastavahetust linnavalitsusele uurimiskomisjoni ekspertide lõppraporti. Aasa juhitav uurimiskomisjon paistab silma sellepoolest, et suur osa selle liikmetest on keskerakondlased.
  "See komisjon uuris kõiki toimunud korteritehinguid, millised need tehingud välja nägid, mil moel neid teostati. Komisjoni lõppraportis on ka kõik korteritehingute viisid kirjeldatud, on antud neile komisjonipoolne hinnang," ütles aselinnapea. Sellega saab Aasa sõnul asjale joon alla tõmmatud.
  Linnapea Edgar Savisaar heitis ajakirjandusele ette, et meedia sorib erilise hoolega just Elmar Sepa allkirjaga taastamislepingutes, jättes kõrvale teised vähemalt sama huvitavad korteridiilid.
  "No ma ei tea, Palts elab praeguseni majas, mille ta sai Toompeal. Ma ei tea, kas president Ilves elab selles majas ja korteris, mille tema sai Toompeal," pareeris linnapea Äripäeva küsimusi. "Millegipärast neile ei pööra meie lugupeetud ajakirjandus üldse tähelepanu, sellepärast et liiga paljud nende korterite omanikud on vahepeal saanud tähtsateks riigitegelasteks," kurtis Savisaar.
  Endisi ja praegusi tähtsaid linnaametnikke ja nendega sõbralikes suhetes olevaid ärimehi ja nende firmasid, eri ministeeriumite töötajaid, keskerakondlasi ning kunagisele Koonderakonnale annetusi teinud inimesi leidub aga hulgaliselt ka vanalinna korteri saanud linnakodanike nimekirjas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Henn Sarv: mõttetu hinnaga elektrit ei pea ostma
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
USA aktsiaturg langes peale viiepäevast tõusu
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Väikepruulijad pettusid valitsuses: see on näkku sülitamine
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Elektrilevi saab 8 miljonit elektri mikrotootjate võrku ühendamiseks
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.