Savoy Boutique: aastavahetusel vene turistidest puudust ei olnud

Hille Tressum 08. jaanuar 2008, 16:07

Savoy Boutique Hotel müügijuhi Ain Käpa
sõnul on veel vara öelda, kas Eesti ühinemine Schengeni viisaruumiga meelitab
rohkem vene turiste Eestisse või mitte.

Käpa sõnul on veel vara öelda, kas Schengeniga liitumine mõjutab vene turistide huvi Eesti vastu või mitte. Seda on näha alles tuleval aastal kokkuvõtteid tehes.

"Eesti ühinemistest Schengeniga on möödas vähem kui kuu, nii et praegu ei saa veel midagi väita" sõnas Käpp ning lisas, et aasta algus on hotellinduses unine periood.

Aastavahetuse koha pealt hotell aga nuriseda ei saanud, kõik kolm hotelli said välja müüdud. Seda tänu kohalikule turismifirmale, kellega ettevõtte juba pikemat aega koostööd teeb. Käpa sõnul on vene turist pigem hinnatundlik kui ülevoolavalt pillav. "Meil on kolm erineva hinnatasemega hotelli. Savoy Boutique, Bern ja sadama vahetus läheduses asuv Portus. Iga klient saab endale valida täpselt sellise majutuse, mida rahakott võimaldab" sõnas Käpp.

Samas tõdes müügijuht, et reisi eesmärk ei ole hotell, vaid ikka vaatamisväärsused. "Paljud vene turistid tulevad imetlema meie suurepärast vanalinna ning nautima kõike seda, mida linnal pakkuda. Kliendid küsivad tihtipeale hotellist, mida on siin vaadata ja kuidas oma vaba aega sisustada. Talveperioodil pakub näiteks Raekoja platsil kauplev jõuluturg turistidele suurt huvi" lausus Käpp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2008, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing