Rimi müüs keeluajal alkoholi

Mariliis Pinn 24. jaanuar 2008, 19:17

TV3 „Seitsmesed uudised“ tabas Rimi
keeluajal alkoholimüügilt.

Uudistesaate teatel müüdi Norde Centrumi Rimis tund ja veerand pärast alkoholimüügi piirangu rakendumist alkoholi. Poodi sisenesid kaks soomlast, kes uurisid nii lahja kui ka kange alkoholi riiuleid. Lõpuks ostsid nad kaks õlut, kaks siidrit, pool liitrit Jägermeistrit ja pudeli vahuveini.

Rimi Eesti Food’i hüpermarketite direktori Irina Raudsepa sõnul oli kassapidaja esimest korda õhtul tööl ja kuna tegu oli alles jaanuaris tööle tulnud müüjaga. „Anname andeks, tegu oli inimliku veaga,“ lisas ta.

Juhtumist on teavitatud ka Tallinna linna, mis otsustab poe karistuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2008, 20:13
Otsi:

Ava täpsem otsing